top of page
Workshop Tools

Werkplaats

Wij staan voor u klaar, voor onderhoud, inbouw en reparatie!

Om u snel van dienst te kunnen zijn hebben wij gangbare vaak universele onderdelen op voorraad. Mochte dit niet het geval zijn, er zijn natuurlijk heel veel verschilleden merken en types proberen wij zo snel mogelijk de gewenste onderdelen in huis hebben, zodat we snel uw camper of caravan kunnen repareren of onderhouden.  

 

Wij monteren of leveren:

 • Fiets en/of scooter dragers, inclusief hozen en beugels

 • Sloten

 • Kranen

 • Dakluiken

 • Luifels voor dak en zijkant

 • Levelsystemen

 • Hulp (lucht) veren

 • Airco's

 • Zonnepanelen

 • Schotels (handmatig of volautomatisch!)

 • CI modules voor uw favoriete zenders op uw bestemming!

 • Installatie van LED TV’s

 

Naast de hiernaast genoemde werkzaamheden zijn wij gespecialiseerd in alles op het gebied van elektrische installaties. Van Accu tot wandcontact doosje wij regelen het voor uw! Ook voor navigatiesystemen, achteruitrijcamera's bent u bij ons aan het juiste adres.

 

Voor alles onderhoud aan uw gasinstallatie kunt u bij ons in de werkplaats terecht. Wij checken en/of vervangen gasslangen, gasregelaars, LPG tanks van aluminium en onderbouwtanks.

 

Wij zijn op de hoogte van de regelgeving omtrent uw gasinstallatie, tevens keuren wij gas installaties!

 

Wij bouwen graag voor u uw AGM, Lithium of Gel accu in. Ook standkachels en (combi) boilers kunnen wij voor u plaatsen. Ook kunt u bij ons terecht voor het afvullen van uw (cabine) airco kunt u bij ons terecht!

Camper/Caravan accessoires

 Nooit meer sjouwen met gasflessen, eenvoudig tanken bij een LPG tankstation?!

 

Kies van voor een dampgasinstallatie in uw camper!

Heel herkenbaar als camper/caravan bezitter, ‘Hoeveel gas zit er eigenlijk nog in de gasfles?  Moeten we nog nieuw gas halen, of gokken we het er op? Hebben ze op onze bestemming eigenlijk wel dezelfde type gasflessen of gasdrukregelaars??’.

 

U wilt tijdens uw reis en op uw bestemming natuurlijk gewoon gebruik kunnen maken van uw koelkast, kookstel of verwarming die aangesloten zijn op uw gas installatie. Ideale oplossing voor het beter kunnen reguleren en inzichtelijk houden van uw gasvoorraad is een aluminium gastank met een vaste buitenvuller! 

 

Veilig en verantwoord en bovenal makkelijk, u deze gewoon kunt vol tanken bij een LPG tankstation! Ook nog beter voor uw portemonnee!

 

Wij verzorgen het gemakkelijk en snel voor u!

Ook na de installatie kunt u bij ons terecht. Naast de de installatie zijn wij ook gespecialiseerd in de periodieke keuring van deze installaties. Het advies is om uw gasinstallatie eens in de twee jaar te laten keuren.

 

Wij keuren volgens NEN en Duitse G607 normen!

 

Het Duitse G607 keurmerk is vooral in de Duitstalige landen een keurmerk waar camping eigenaren steeds meer naar vragen. Men vraagt om dit keurmerk om zo zeker te zijn van een veilige installatie van hun gasten. 

 

Campingeigenaren willen niet de verantwoordelijkheid dragen voor ongelukken met gasinstallaties. Ook is het niet ongewoon dat er gevraagd wordt naar de technische documentatie van uw gasinstallatie, kunt u deze niet overleggen? Dan kunt u in 99% van de gevallen niet terecht op deze kampeerplaats!

Veilig en goedgekeurd op weg met een gasinstallatie van ACS Servicepoint dus!

Dampgas Keurstation
Campervan Kitchen

Wij zijn gesloten tussen kerst en oud en nieuw

bottom of page